Belsőépítészet

A térrel dolgozunk

Teremts a segítségünkkel harmonikus
és hatékony munkakörnyezetet
Egy új munkakörnyezet kialakítása a megfelelő térszervezéssel kezdődik. A belsőépítészet ezért minden további szolgáltatásunk alapja, akár egy teljesen új épület tereinek kialakításáról, akár egy már meglévő épület szerkezeti átalakításáról van szó. A különböző helyiségek tagolása, egymásba nyitása és elválasztása, a bennük rejlő bútorok megtervezése és kiépítése mind nagy szakértelmet igénylő feladat. Ezen múlik, hogy az új iroda, vagy közösségi tér ne csak esztétikus és látványos, de ergonomikus és hatékony is legyen. Referenciáink közt hagyományos és valóban formabontó terek is megtalálhatóak. De bármi volt is az eredeti elképzelés, az mindig fontos célunk, hogy olyan környezetet teremtsünk ügyfeleink számára, ahol nem csak dolgozni, de egyszerűen jelen lenni is élmény.
Építés, generálkivitelezés
Nem jövünk zavarba, ha tényleg a nulláról kell kezdeni a munkát. Vállaljuk a generálkivitelezési, bontási, építési, felújítási, burkolási feladatokat, hogy biztos alapokra lehessen építkezni a későbbiekben.
Térelvélasztás
A különböző terek kialakításába bele tartoznak a különböző gipszkarton falak felhúzásai, üveg vagy plexi térelválasztók telepítései, fa és fém szerkezeti elemek kiépítése és sok minden más. Manapság egyre divatosabbak a nyílt irodák, zöldfalak, moduláris térelválasztók és egyéb különleges megoldások is, amiket mi is szívesen ajánlunk ügyfeleinknek.
Bútorgyártás
Irodádat, tárgyalótermedet, közösségi tereidet azok berendezése teszi igazán használhatóvá, különlegessé vagy stílusossá. Profi csapatunk bármilyen bútort, pultot, tárolót, de akár egyedi lakberendezési tárgyakat is képes megtervezni és legyártani. Sem a különleges anyaghasználati igények sem a rendhagyó forma vagy a szokatlan díszítés nem akadály a számunkra.
Egyedi irodaberendezés
Van, akinek a fentieken túl további, különleges igényei is vannak. Építettünk már hintát, szaunát és különböző díszleteket is irodai terekbe, vagy üzlethelyiségekbe, de a reklámeszközként is funkcionáló világító feliratok, vagy különböző dizájn tárgyak tervezése és gyártása is olyan feladatok, amikben igazán elemünkben vagyunk.
A Google Budapest iroda központi helyisége színes, nyomtatott faldekorációkkal, uszodai szekrényekkel, labdával és babzsákkal, amiben kényelmesen lehet dolgozni.
A Google Budapest iroda rekreációs tere tóparti büfét imitáló boxal és hintával.
A Google Budapest iroda világító Buda és Pest feliratokkal a falakon. A mennyezeten színes csövek futnak, a két felirat által közrezárt üvegbetétes ajtó előtt pedig épp a Google csapatának egyik tagja sétál el.
A Google Budapest iroda központi terme, ahonnan a nyitott ajtókon keresztül látszanak a változatosan berendezett szobák és a szauna is.
Dizájnos belső tér, amiben a halvány rózsaszín, halványkék és főleg a fehér színek dominálnak. A fehér plexipult végén üvegtárolóban szendvicsek sorakoznak. A pulttal szemben és a konyhát az étkezőtértől elválasztó dekorált üvegfal előtt fehér dizájner asztalok és székek kaptak és színes legömbölyített ülőgarnitúra elemei kaptak helyet. Felettük fehérre festett csövek, spotlámpák és világító tömbbetűk lógnak a rusztikus téglákkal borított boltozatos mennyezetről.
A Google Budapest iroda közösségi tere zöld, füvet imitáló pihenővel, stílusos világítással és növényekkel a falon. Néhány alkalmazott beszélget és relaxál színes párnák között.
A Google Budapest iroda tárgyalóterme egyedi bútorokkal, nyomtatott faldekorációval és egyéb vízilabdához kapcsolód díszletekkel átalakítva.
A Google Budapest iroda tárgyalóterme nyomtatott, vizet imitáló padlóval, hatalmas plasztikus Google felirattal az ablakokban, nagyméretű képernyőkkel és egyéb díszletekkel berendezve.
Dizájnos belső tér, amiben a halvány rózsaszín, halványkék és főleg a fehér színek dominálnak. Világító Bagel&Donut felirattal a fényes fehér plexipulton, a háttérben színes faldekorációkkal és elegáns tartókkal a különleges fánkok számára. Az étkezőtérben fehér dizájner asztalok és székek kaptak helyet a csillogó játékos padlón, felettük fehérre festett csövek és spotlámpák láthatóak, amik mellett világító tömbbetűk kaptak helyet.
Dizájnos belső tér, amiben a halvány rózsaszín, halványkék és főleg a fehér színek dominálnak. Világító Bagel&Donut felirattal a fényes fehér plexipulton, a háttérben színes faldekorációkkal és elegáns tartókkal a különleges fánkok számára. Az étkezőtérben fehér dizájner asztalok és székek kaptak helyet a csillogó játékos padlón, felettük fehérre festett csövek és spotlámpák láthatóak, amik mellett világító tömbbetűk kaptak helyet.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk
bizalommal!

Cím: 1238 Budapest, Oázis utca 3.
Telefon: +36 70 310 4620
E-mail: info@plexi.hu