Információs rendszerek

Magabiztos tájékozódás

Az a legjobb, ha kérdezni sem kell
A hatékony tájékozódás alapjai a jól felépített információs rendszerek, ahol a design, az információ és funkció egyaránt fontos. Ezért mindig arra törekszünk, hogy ne csak meglévő modulokból állítsuk össze egy irodakomplexum, vagy intézmény információs rendszerét, hanem a feladatához mérten testre szabva és szem előtt tartva a későbbi változtatás, bővítés lehetőségét is.
Irányítótáblák

Bármilyen méretű és anyagú irányítótáblát képesek vagyunk legyártani és a legváltozatosabb módon tudjuk megmunkálni őket. Az egész falat beborító nyomtatott plexi, az exkluzív gravírozott fém, vagy élvilágító névtáblák, és a Braille-írással ellátott fa irányítótábla csak néhány a nálunk elérhető lehetőségek közül.

Digitális megoldások

A különböző digital signage megoldások az információs rendszerek világában is rohamléptekkel terjednek. Információs monitorok, érintőképernyők, sőt most már intelligens, szenzoros rendszerek is segítik a hatékony tájékozódást és információátadást. Nálunk ilyen rendszerek tervezésére és telepítésére is van lehetőséged.

Festett jelzések

Egy épület teljes körű irányítási rendszerének kiépítése során szinte mindig szükség van bizonyos falfelületek színkódolására, festett irányítócsíkok elhelyezésére, esetleg parkoló területek kijelölésére. Ez bár alapvetően egyszerű feladatnak tűnik, mégsem érdemes megfeledkezni róla. Kivitelező csapatunk gyorsan, precízen és tisztán dolgozik, így nyugodtan ránk bízhatod ezt a feladatot is.

A Duna Aréna belsőtéri dekorációja geometrikus, festett falfelületekkel és elegáns színes irányítótáblákkal.
A Duna Tower irodaház parkolójának festett jelzései.
Két részből álló elegáns intézményi irányítótábla a falon.
A Jones Lang irodaépületének exkluzív lézervágott irányítótáblái.
A Duna Tower irodaház nagyméretű plexi irányítótáblái minden szinten segítik a tájékozódást.
SCA irodai névtábla a falon.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk
bizalommal!

Cím: 1238 Budapest, Oázis utca 3.
Telefon: +36 70 310 4620
E-mail: info@plexi.hu