Kültéri dekoráció

Ha egy irodánál többről van szó

Nem csak a belső, de a külső terekkel kapcsolatban is megkereshetsz minket

Ha egy komplex projekt keretében nem csak a belső tereidet szeretnéd át- vagy kialakítani, hanem irodád, irodaházad homlokzatát, külső tereit is, úgy bennünk ideális partnert találsz. A Megaplex Kft. Magyarország egyik leg innovatívabb reklámeszköz gyártója, így a tisztán belsőépítészeti, dekoratőri profillal rendelkező versenytársainkhoz képest egyedülálló szaktudással és technikai felkészültséggel állunk rendelkezésedre a kültéri dekoráció területén is.

Külső arculati elemek világító és nem világító kivitelben
Ha szeretnéd magad láthatóvá tenni, nem kell tovább keresned! Ez az a terület, ahol tényleg nem ismerünk lehetetlent. Kínálatunkban megtalálod a világítótáblákat és betűket, a különböző indirekt világító és plasztikus feliratokat, cégéreket, totemeket és számtalan más egyedi megoldást. További ötletekért és egyéb referenciáinkért érdemes felkeresned anyaoldalunkat, a Megaplex.hu-t is.
Portál fóliázás
Bevett dekorációs fogás a bejárat és az ahhoz kapcsolódó frontoldali üvegfelületek fóliázása, amiben természetesen mi is otthon vagyunk. Gépparkunknak hála bármekkora felülettel elbírunk.
Különleges épületburkolati megoldások
A megfelelő burkolat egy jelentéktelen, szürke homlokzatot egy csapásra képes megváltoztatni. Modern, high-tech hatást kelthet, kreatív játékosságot sugallhat, vagy egy luxusmárka prémium érzetét közvetítheti. Burkolati rendszereink általában UV álló szendvicspanelekből és egyéb kompozit burkolólapokból készülnek, de üveggel, plexivel és fával is egyedivé tehetjük az összhatást.
A Capital Squere irodaház homlokzatát díszítő indirekt világítású plasztikus felirat.
A Tag Heuer prémium kirakatdekorációja a cég élvilágító megoldással elkészített zöld-vörös logójával.
Egyedi színváltoztató és animálódó világító falburkolat a Game World homlokzatának dekorálására.
Az SCA irányító totemoszlop egyszerre kültéri dekorációs elem és hatásos irányító rendszer.
Impression cégtábla az épület bejáratánál.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk
bizalommal!

Cím: 1238 Budapest, Oázis utca 3.
Telefon: +36 70 310 4620
E-mail: info@plexi.hu