Üveg- és faldekorációk

Felöltöztetjük az irodát

Hiszünk benne, hogy nincsenek unalmas felületek

Nincs olyan hely, aminek ne lehetne markánsan új arculatot kölcsönözni a megfelelő üveg- és faldekorációk segítségével. És bár fontos ügyelni az egyensúlyra, valójában nincs olyan felület egy térben, ami ne tudna üzenetet hordozni, ne tudná céged hangulatát, arculatát közvetíteni. A megfelelő falszínek és tapéták kiválasztása, az ügyesen  elhelyezett nyomtatott grafikák, gravírozott és élvilágító táblák, világító feliratok mind egyedivé és emlékezetessé tehetik az irodádat.

Tapéták
Cégünknél lehetőséged van teljesen egyedi tapéta nyomtatására. Sokan használják ezt a technikát arra, hogy kiemelt, reprezentatív terekre irányítsák a figyelmet, vagy egy helyiségnek egyedi hangulatot kölcsönözzenek.
UV nyomtatással dekorált felületek

Feliratokat, grafikákat bármilyen felületre tudunk készíteni, partnereink pedig örömmel élnek ezzel a lehetőséggel. Gyakran díszítjük az irodáikat teljes falakat beborító képekkel, de ha arról van szó, a homlokzati, vagy beltéri üvegfelületeket, bútorokat vagy épp a recepciós pultot is el tudjuk látni nyomtatott grafikákkal. Sőt speciális nyomtatónk akár a burkolólapok és a beton nyomtatását is lehetővé teszi.

Fóliával dekorált felületek
A fólianyomtatás is kifejezetten kedvelt dekorációs eljárás. Ez a már telepített üvegfelületek, meglévő térelválasztók és bútorok felöltöztetésének talán legegyszerűbb és leghatékonyabb módja. Gyakran készítünk átlátszó üveg felületekre „homokfújt’ hatású fólia dekorációt, ami egyrészt dekoratív, másrészt pedig részlegesen belátásgátló funkciót is betölt. Ezek a dekorációk lehetnek nyomtatott, kontúrvágott, illetve ezek kombinált kivitelei.
Gravírozott és élvilágító táblák
Ha valóban exkluzív hatást szeretnél elérni, nálunk lehetőséged van rá, hogy kiváló minőségben, valóban nagy üveg- és plexifelületeket láss el gravírozott mintákkal. A reklámeszközök világából jól ismert élvilágító technikával ezeket akár ki is tudjuk világítani, hogy valóban lenyűgözzék a látogatóidat.
Világítótáblák és feliratok

Sok ügyfelünk szeretné logóját, szlogenjét is megjeleníteni az irodatérben. Ez hagyományos nyomatként is megoldható, de hihetetlen hatása lehet például egy belső térben elhelyezett világító betűkből álló vagy plasztikus feliratként elhelyezett céges logónak a tárgyalónk falán, vagy cégünk székhelyének várójában.

Zuzmófalak
A természetes zuzmófalak hamar az irodadekoráció egyik legújabb trendjévé váltak. Nem csak látványos és mégis természetes díszei egy térnek, de páramentesítő és zajgátló hatásuk, és megnyugtató színűk sokat segít egy valóban harmonikus munkakörnyezet kialakításában.
Az MLSZ iroda falát díszítő nagyméretű, exkluzív kivitelű plexilogó.
Fekete, fehér, szürke és vörös színekkel nyomtatott egész falat betöltő tapéta, ami Puskás Öcsit ábrázolja egy újságcikkekből összeállított kollázs formájában.
Átlátszó félgömb alakú burában elhelyezett vörös és kék színben világító Broadway logó az iroda fehér falán, alatta kék és fekete plexiből kialakított Bradway Event felirattal.
General Electric 7-es épület váróterme nagyméretű
Egyedi faldekoráció plasztikusan kiemelt és besüllyesztett plexielemekből zuzmólapokkal.
Több tíz méter hosszan futó fehér plexi elválasztófal a Puskás Arénában, amin vörös és zöld absztrakt díszítősávok futnak végig.
Kék színű Diagon indirekt világító felirat fehér hordozólapon. A betűk hátuljában elhelyezett fényforrások fénye visszaverődik a fehér felületről így ragyogva be indirekt módon a logót és a hozzá tartozó feliratot.
Nagyméretű, narancsszínű General Electric plasztikus logó.
Egyedi faldekoráció plasztikusan kiemelt és besüllyesztett plexielemekből zuzmólapokkal.
Plasztikus Antalis logó a falon.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk
bizalommal!

Cím: 1238 Budapest, Oázis utca 3.
Telefon: +36 70 310 4620
E-mail: info@plexi.hu